Βιογραφικό

 

 
 
 
 
 
Η Αναστασία Γεωργιοπούλου είναι ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Ιλίσια, Αθήνα. Αποφοίτησε και απέκτησε πτυχίο ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και μεταπτυχιακό πτυχίο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η Αναστασία Γεωργιοπούλου είναι εκπαιδευμένη για να αντιμετωπίζει πληθώρα προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Στο γραφείο της στα Ιλίσια, Αθήνα εφαρμόζει ατομική ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική νεαρών ενηλίκων αλλά και συμβουλευτική γονέων & κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος με αρ. Πρωτ. 10518.

Η ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια έχει εκπαιδευτεί στην γνωσιακή - συμπεριφορική θεραπεία από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής αναγνωρισμένο από τη Βρετανική Εταιρεία Συμβουλετικής και Ψυχοθεραπείας (BACP). Η Αναστασία Γεωργιοπούλου στη μέχρι τώρα επαγγελματική της πορεία ως ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια, έχει εργαστεί ως συμβουλευτική ψυχολόγος στο Κέντρο Ημέρας "Franco Basaglia" της ΕΠΑΨΥ, όπου ασχολήθηκε με την ατομική ψυχοθεραπεία. Επίσης, εργάστηκε ως σύμβουλος στην ΜΚΟ «Μαζί για το παιδί», όπου ασχολήθηκε με τη συμβουλευτική γονέων.

Η Αναστασία Γεωργιοπούλου, μέσα από την συμμετοχή της σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων ψυχολογικού χαρακτήρα παραμένει πλήρως ενημερωμένη για τις εξελίξεις του κλάδου της. Έτσι, στο ιδιωτικό της γραφείο στα Ιλίσια, Αθήνα μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών της.